Cultura

Obert el segon termini de matrícula de l’Escola Municipal de Música i Dansa “Javier Santacreu”

Cartell de la matrícula de l'Escola de Música Javier Santacreu per al curs 2023-2024

L’Escola Municipal de Música i Dansa “Javier Santacreu” ja està preparada per a arrancar el nou curs 2023-2024. La matrícula estarà oberta fins al divendres 15 de setembre, mentre que les classes començaran el pròxim 20 de setembre.

L’oferta musical de l’escola és molt àmplia, amb fins a 18 instruments diferents. Al piano, percussió, violí, flauta, oboé, clarinet, fagot, saxofon, dolçaina, trompeta, trombó, bombardí, tuba, guitarra clàssica, guitarra elèctrica i ukelele, enguany, com a novetat, se sumen les classes de bandúrria, llaüt i mandolina.

A més, els alumnes compten amb classes de Llenguatge Musical i Harmonia i Anàlisi. Però a més, hi ha diferents grups com el Cor, la Banda Juvenil, l’Orquestra, el Grup de Guitarres o la Colla de Dolçaines i Tabals.

I perquè els més xicotets comencen a introduir-se en l’apassionant món de la música, des dels 4 anys es poden apuntar a les classes d’iniciació musical.

Tota l’oferta formativa en música la poden gaudir xiquets i adults per només 22€ per assignatura i mes.

Quant a l’oferta formativa en Dansa, l’Escola Municipal ofereix classes de Dansa Clàssica (Ballet) des dels 3 anys (31€/mes) , Dansa Urbana des dels 5 anys (22€/mes) i Danses Populars (11€/mes).

Les inscripcions estaran obertes fins al 15 de setembre i es poden realitzar online, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Benissa, o de manera presencial en la Secretaria de l’Escola de dilluns a divendres de 16.00h a 21.00h.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?