General

Les farmàcies de la comarca se sumen a la vaga de tres dies

Farmàcia (foto del flickr d'Oriol Lladó)
Farmàcia (foto del flickr d'Oriol Lladó)

Les farmàcies de la Marina Alta se sumaran la setmana que ve als tres dies de vaga convocats amb el Col·legi de Farmacèutics de València, a la qual el dijous es van apuntar els representants del sector de les províncies d’Alacant i Castelló. D’aquesta forma pretenen expressar el seu malestar pels impagaments de la Conselleria de Sanitat.

La Generalitat va fer públic que el 10% dels establiments obriran el dilluns, el dimarts i el dimecres per a  garantir que es cobrisquen els serveis mínims. No obstant això, en principi només es dispensaran els medicaments amb receptes d’urgències.

En el cas de la comarca, la vaga es traduirà en que el primer dia els usuaris hauran d’acudir a una de les nou farmàcies de guàrdia. Aquestes es localitzaran a Benissa (carrer Pare Melchor), Calp (Comte d’Altea), Dénia (Carrer Cop), Gata de Gorgos (Pare Mulet), Orba (Carrer Major), Pego (Ramón y Cajal), Ràfol (Carrer Major), Teulada (Metge José Pitarch) i Xàbia (plaça de l’Esglèsia).

El dimarts 20 hi haurà set farmàcies obertes. En concret seran les d’Alcanalí (C/ Calvari), Calp (Avinguda Ifach), Dénia (Marquès de Campo, 48), Parcent (Avinguda Benidorm), Pedreguer (Urbanització La Sella), Teulada (C/ L’Església) i Xàbia (L’Arenal).

Finalment, el dimecres obriran nou farmàcies. Es tracta de les de Benissa (Avinguda de la Marina), Calp (Avinguda Juan Carlos I), Dénia (Marquès de Campo, 66), Gata de Gorgos (C/ Roquetes), Pego (Avinguda Jaume I), Sagra (Avinguda de Pego), Teulada (Carretera de Moraira), Vall de Laguar (Rei En Jaume) i Xàbia (Juan Carlos I).


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?