General

Les associacions benisseres es formen

Curs d'associacions
Curs d'associacions

Dissabte passat, 30 d’octubre, va tindre lloc en la Seu Universitària la primera part del Curs de Gestió i Dinamització d’Associacions organitzat per la Regidoria de Participació Ciutadana. Les ponències van comptar amb el màxim d’assistents, és a dir un total de 20 persones.

El curs, que ha estat subvencionat per la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania, va desenvolupar els dos primers blocs de matèries: Gestió Associativa i Comunicació i Màrqueting.

En aquesta primera part del curs es van especificar clarament els documents imprescindibles que ha de tindre al dia una associació, així com les estratègies per realitzar un projecte o com demanar una subvenció per a la seua realització. En el segon bloc es va tractar la manera de comunicar-se internament entre els socis i també amb l’exterior per fer l’associació més visible.

Maria Llopis, responsable de Participació Ciutadana ha destacat l’acolliment del curs amb la representació de més de 15 associacions d’interessos diversos: esportives, culturals o veïnals entre d’altres. “Amb aquest curs pretenem dotar a les associacions d’eines bàsiques per millorar la gestió dels seus interessos”.

Llopis ha declarat que l’afluència d’assistents a aquest curs demostra l’interés de les associacions benisseres en la formació per a la gestió dels seus interessos. “Benissa compta amb un teixit associatiu fort amb 61 associacions que forma la XAM (Xarxa d’Associacions Municipal) que, com a responsable de la regidoria de Participació Ciutadana suposa un motiu d’orgull i que és un mecanisme essencial de Participació Ciutadana”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?