General

Organitzen un curs sobre finançament d’associacions

La regidoria de Participació Ciutadana ha organitzat un “Curs de Finançament d’Associacions” que s’impartirà els dissabtes 15 i 22 de novembre a l’Aula de Participació Ciutadana de 9.00 a 14.00

Segons ha comentat el regidor responsable, José María Serna, és necessari explicar a les associacions quines eines poden utilitzar per a finançar-se sense dependre exclusivament de l’Administració Local. El curs estarà dividit en quatre mòduls: Gestió de recursos econòmics de l’Associació, Fórmules de finançament propi, Finançament públic i Finançament Privat.

El curs és gratuït i està obert a totes les associacions de Benissa que estiguen registrades a l’Ajuntament. Les xerrades estaran impartides per experts en el tema com economistes, advocats i diplomats en administració pública.

Serna ha afirmat que “en aquests moments de crisi on la contenció de la despesa caracteritzarà els pressupostos municipals, pretenem aportar noves eines a les nostres associacions de manera que incrementen les possibilitats de rebre subvencions de les diferents administracions, així com d’entitats privades, per a portar a terme els seus projectes”.

Tots els interessats a assistir s’hauran d’inscriure en la Regidoria de Participació Ciutadana, cridant al 965732199 o enviant un correu a la següent adreça: rpc@ayto-benissa.es


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?