General

La XXIV Exfilnum estarà dedicada als benissers il·lustres

Marcos Torres i Jorge Ivars presenten la XXIV Exfilnum de Benissa
Marcos Torres i Jorge Ivars presenten la XXIV Exfilnum

L’Agrupació Filatèlica i Numismàtica ha preparat un complet programa d’activitats per a celebrar la XXIV Exfilnum, una exposició filatèlica que cada any organitzen els seus associats i que aquest any estarà dedicada als “benissers il·lustres”. Del 7 al 15 de novembre, els afeccionats al segell podran gaudir de tallers, mercats, subhastes, xerrades i tertúlies, tot això relacionat amb la temàtica postal.

Enguany, l’escenari triat serà la Residència d’Ancians Sant Joaquim i Santa Anna de Benissa, i l’exposició es dedicarà a dues figures relacionades amb ella, en concret a Dolores Piera, la seua fundadora, en commemoració pel 125 aniversari del seu naixement i a Juan Bautista Cabrera, primer bisbe de l’Església Reformada Episcopal, pel 175 aniversari del seu naixement.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc el dimecres 7 de novembre a les 19.00 en la residència. Les col·leccions estaran exposades en una zona excel·lent de pas entre la sala d’estar, l’església i la sala d’actes on a més s’ha preparat un taller especial de filatèlia per als residents i com sempre, un dedicat als xiquets i joves, un mercat i una subhasta on es pretén recollir alguns diners per ajudar a la residència.

Segons ha comentat el president de l’Agrupació Filatèlica, Marcos Torres, el material que s’editarà per a l’Exfilnum d’enguany serà 4 targetes postals, 1 Sobre Prefranquejat, 2 “El teu segell”, 1 àlbum taller filatèlic, cartells i programes de mà. Torres ha declarat que “per segon any consecutiu no es confeccionarà el mata-segells perquè el seu cost és molt elevat. A canvi es realitzarà un gomígraf dedicat a aquest esdeveniment.

El regidor de Joventut, Jorge Ivars ha agraït a l’Agrupació Filatèlica tot l’esforç realitzat per a organitzar aquesta magnífica Exfilnum i convida a tots els veïns de Benissa i de la comarca a visitar-la i a gaudir de totes les activitats conjuntes.

 

PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS

Dimecres 7 de Novembre

19.00h Inauguració XXIV EXFILNUM
Vi d’honor
Presentació del mata-segells commemoratiu, documents. Targetes Postals, Sobre especial, El teu Segell.

Dijous 8-Divendres 9 de Novembre: Visites escolars

Divendres 9 de Novembre

19.30h Conferència. En la Residència Geriàtrica Sant Joaquimn i Santa Anna

Dissabte dia 10 de Novembre

10.00h Taller de filatèlia
19.30h Conferència. Residència Geriàtrica Sant Joaquim i Santa Anna

Domingo 11 de Novembre

10.00h Mercat ambulant de filatèlia i col·leccionisme
14.00h Dinat de germanor.
17.00h Subhasta benèfica.

De dilluns 12 a dijous 15 de Novembre

Visites Escolars
Tallers de filatèlia per a residents.

Dijous 15 de Novembre

Clausura exposició.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?