General

La VI Fira Alternativa se celebrarà els dies 20 i 21 de setembre

Benissa acull la VI Fira Alternativa que se celebrarà els dies 20 i 21 de setembre. A la Glorieta Dolors Piera estaran situats els diferents estands on es presentaran els productes que existeixen als comerços alternatius i també es realitzaran tallers de cuina, de ceràmica, de clauers, de gravat amb vegetals, d’elaboració de veles, de mandales, de construcció de didjeridú, etc.

Durant aquestes dues jornades, els visitants podran a més, gaudir dels tallers del riure, de tai-txi, de ioga; també de xerrades sobre relaxació-meditació, dolor d’esquena o medicina tibetana, i amb els espectacles musicals i de danses.

Els xiquets també tindran el seu espai en aquesta fira ja que s’han preparat tallers infantils, tallers de maquillatge, jocs cooperatius i d’aigua, gimcana, titelles, etc.

A més el divendres 12 de setembre, com a avanç, s’inaugurarà una exposició de fotografia dedicada al món del raïm en el Centre Cultural. Aquesta exposició romandrà oberta fins el diumenge 21 de setembre en horari d’11.00 a 13.00 i de 18.30 a 20.30.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?