General

La ruta dels riuraus arranca a Madrid

L’arquitectura més peculiar de la Marina Alta, la de les arcades dels riuraus, se suma a la causa del turisme. El regidor de Turisme de Xàbia, Antonio Miragall, va anunciar ahir que a Fitur els onze municipis que han fet pinya en la ruta dels riuraus presentaran una iniciativa que reuneix tot allò que ara busquen els turistes. La ruta dels riuraus descobreix la història de la Marina Alta, paisatges agrícoles de gran bellesa i els oficis tradicionals associats a l’elaboració de la pansa. Més no es pot demanar. Juntament amb Xàbia, en aquest projecte estan Jesús Pobre, que ha recuperat en el seu gran riurau “l’escaldà del raïm”, Ondara, la Xara, Teulada, Gata, Benissa, Parcent, El Poble Nou de Benitatxell, Llíber i Pedreguer. “Però és una iniciativa oberta i es poden sumar altres pobles”, va precisar Miragall.

La delegació de Xàbia viatjarà a Fitur en un autobús “customitzat”. L’autocar, que porta impreses fotografies de les platges, els molins i el cap de Sant Antoni, recorrerà durant tres dies Madrid. Dues apostes fortes del departament de Turisme són les rutes en biclicleta i el submarinisme. L’Ajuntament ha senyalitzat ara 260 quilòmetres de deu rutes amb bici. La millor manera de descobrir els paisatges de Xàbia és pedalant.

Miragall també va destacar que la promoció turística vol conquistar les xarxes socials. L’Ajuntament va contractar fa uns mesos un comunity manager, Mario Schumacher, que és expert en plataformes virtuals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?