General

Es convoca una reunió a Benissa amb motiu de la nova ruta de riuraus de la Marina Alta

El riurau de Casa Llebra (foto del flickr de charlifuster)
El riurau de Casa Llebra (foto del flickr de charlifuster)

Amb motiu de l’elaboració de la Ruta de Riuraus de la Marina Alta, s’ha convocat una reunió en la qual participaran tots els municipis de la Marina Alta interessats a incloure els riuraus del seu terme municipal en aquesta guia. La reunió es farà a la sala noble de la Seu Universitària de la Marina, dimarts que ve 5 de febrer a les 19.00h.

En aquesta sessió s’inclouran de forma ja definitiva totes aquelles localitats que desitgen participar en el projecte, així com les rutes que cada municipi prepare, la definició del tipus de guia que s’editarà i la senyalització i logotips que s’utilitzaran.

La regidora de cultura, Pepa Martí, ha destacat la importància d’aquesta iniciativa, en la qual molts dels municipis de la Marina ja han mostrat el seu interès i convida a totes aquelles localitats que encara no han contactat amb els organitzadors, perquè ho facen per a sumar-se a aquest projecte.

Un projecte que ajudarà a conscienciar sobre la necessitat ineludible de conservar aquest bé cultural tan nostre perquè seguisca formant part de la nostra cultura i del nostre paisatge, així com per a posar en valor el riurau i tot el món que l’envolta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?