General

La policia local participa a les Jornades de formació i relació amb usuaris

El 3 i el 10 d’octubre passats, els agents de la policia local de Benissa van participar en les “Jornades de formació i relació amb usuaris”, destinades a l’aprenentatge de la utilització del terminal d’atenció i seguiment del telèfon 112 del País Valencià.

Les jornades, impartides pel centre “1-1-2 Comunitat Valenciana”, van comprendre un total de 8 hores lectives, repartides en ensenyament teòric i pràctic. Entre altres matèries, les classes es van centrar en el funcionament del Terminal d’Atenció i Seguiment (TAS), el procediment d’operacions en el TAS i el Sistema d’Informació Corporativa (SIC).

El telèfon “1-1-2” és el de la institució d’operacions concertades i el sistema de major rapidesa d’actuació del País Valencià. Com a exemple, un veí que crida des del seu telèfon de línia fixa al número 112 sol ser atès directament per la policia local del seu poble, sempre que es dispose del TAS. D’aquesta manera, es pot atendre amb major brevetat les necessitats i enviar els efectius necessaris, com el SAMU o els bombers.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?