General

La policia local inspecciona el local d’una associació cannàbica i troba cànnabis i diners

La droga i els diners trobats
La droga i els diners trobats

El passat dia 27 de febrer efectius de la policia local de Benissa, juntament amb l’enginyer tècnic de l’Ajuntament van realitzar una visita d’inspecció al local d’una associació cannàbica del municipi pels sorolls i olors que aquesta produïa. La intervenció pretenia també comprovar possibles incompliments a les mesures preventives per a fer front a la Covid-19. Durant la inspecció, els agents van observar agrupacions de persones consumint drogues i sense respectar les mesures sanitàries, així com una quantitat important de substàncies estupefaents i diners en metàl·lic. Entre els elements cridaners trobats en el local, es trobava una màquina expenedora que subministrava les citades substàncies previ pagament i de manera automàtica. Davant l’existència d’un suposat delicte contra la salut pública, la batuda va concloure amb la detenció d’una persona i amb la intervenció i posada a disposició judicial de la droga i els diners.

A més, es van formular denúncies per incompliment de les mesures sanitàries, així com per tinença il·lícita d’estupefaents a algunes persones que es trobaven en el lloc dels fets.

El regidor de Seguretat, Ximo Nadal, ha agraït la intervenció dels agents, destacant que es “tracta d’una nova actuació impecable dels nostres efectius policials”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?