General

Concedeixen la Creu al Mèrit Policial amb distintiu roig de la Generalitat a membres de la policia local de Benissa

Els agents de la policia local de Benissa guardonats.
Els agents de la policia local de Benissa guardonats

La Conselleria de Governació ha concedit la Creu al Mèrit Policial amb distintiu roig a l’oficial Manuel Risueño Bañuls i als agents Javier Rodríguez Pons, Sergio Aparici García, Jorge Alemany Romero i Manuel Páez Ruiz, membres de la policia local de Benissa.

Cal recordar que el passat 15 de novembre de 2011 a la cala Baladrar hi havia un banyista belga que s’estava ofegant, l’oficial i els agents citats es van desplaçar ràpidament al lloc i en comprovar la difícil situació no van dubtar a posar en risc les seues pròpies vides i malgrat el mal estat de la mar, l’oficial i dos agents més es van llançar a l’aigua mentre els altres dos agents van coordinar des de la vora tirant de la corda perquè pogueren eixir tots.

La Creu Policial amb distintiu roig és la condecoració màxima que es pot concedir a membres de la policia local ja que la seua intervenció ha sigut d’excepcional valor en defensa de la vida amb un acompliment de funcions més enllà d’allò exigible en el normal acompliment de les tasques que tenen encomanades.

A l’espera de confirmar la data, el Conseller de Governació lliurarà la distinció en acte públic als membres citats d’aquesta policia local.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?