General

La policia local s’integra com a operador del centre d’emergències 112

Un policia local
Un policia local

El punt d’atenció de la policia local ja compta amb la nova instal·lació que permetrà al municipi formar part de la xarxa de localitats integrades plenament com a operadors del centre d’emergència 112. Un servei que ja estaven prestant alguns municipis de la comarca com Calp o Dénia i que a partir de l’1 de març serà una realitat per a Benissa. Ahir pel matí es van realitzar les primeres proves i comprovacions tècniques amb l’objectiu de garantir el correcte funcionament de totes les telecomunicacions.

El regidor de Seguretat Ciutadana de Benissa, Ximo Nadal, ha declarat que “amb aquesta mesura fem un pas avant en la gestió de les emergències a Benissa”. A més, Nadal ha recordat que durant l’últim any i mig al capdavant de la delegació “aquest govern ha avançat de manera notable en la millora de la seguretat al municipi”. Ha aprofitat el seu torn d’intervenció per a recordar alguns de les fites més significatives com el servei d’atenció 24 hores, l’ampliació de les càmeres de videovigilància o la recent incorporació de 10 agents interins, entre d’altres.

En la pràctica, aquesta millora suposarà que els agents del punt d’atenció tindran major agilitat a l’hora de comunicar-se amb tots els serveis relacionats en una emergència, la qual cosa permetrà atendre en menor temps qualsevol tipus d’incidència que puga sorgir. Segons ha comunicat el cap de la policia local, Pedro Cobos, els efectius de guàrdia tindran tota la informació de la gestió de l’emergència en una pantalla i no serà necessari realitzar trucades per a conéixer els detalls. En definitiva, un servei més amb el qual es millorarà en el tractament i gestió de les emergències.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?