General

La nova església evangèlica local reparteix aliments els diumenges

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 14 de desembre de 2008:

La nova església evangèlica del poble, repartirà des d’aquest diumenge ajuda als més necessitats amb el repartiment d’aliments. Un fet que es repetirà cada diumenge a les set de la vesprada en l’església situada a l’avinguda de l’Alcúdia núm. 8.

Segons el seu pastor, Diego López “el Govern fa tot el possible per a pal·liar la crisi, però a nivell local són moltes les persones necessitades a les quals no li arriben ajudes, gent que es queda sense treball, que no té papers, ni atur i la seua economia és molt precària pel que no podem esperar més”.

Als desocupats, necessitats i emigrants va destinada aquesta campanya, perquè no hagen de preocupar-se de tindre diners per a menjar i puguen destinar els seus guanys als seus familiars de l’estranger o a pagar el lloguer de sa casa.

Els aliments que es repartiran són donacions voluntàries, aliments bàsics no peribles com arròs, llegums, oli i llet o roba. Aquestes ajudes seran majors l’any que ve, ja que en uns dos mesos s’espera la col·laboració del Banc d’Aliments d’Alacant.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?