General

El ple dóna el vistiplau a la nova ordenança sobre sorolls

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 3 d’abril de 2008:

Amb els vots del PP, CIBE-Bloc i PSD i l’abstenció del PSPV, el batle de Benissa Juan Bautista Roselló, va traure endavant en el ple, l’ordenança que aconseguirà una Benissa sostenible allunyada de la contaminació acústica. I és que se sotmetia a votació l’Ordenança Reguladora de Sorolls.

El regidor del PSD, Paco Montagut, es va mostrar satisfet amb el document encara que va matisar que “haurem d’anar millorant-la” ja que “s’aniran plantejant altres necessitats”. El líder del CIBE-Bloc, Jaume Ortolà va demanar al PP que faça complir la normativa “a tots per igual” i que explicara perquè Benissa està en un informe de 2006 sobre contaminació acústica del Síndic de Greuges. A més, va demanar que s’elaborara un Pla Acústic Municipal per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

El regidor del PSPV, Vicent Cabrera, va mostrar el seu desacord a la delimitació absoluta al mes d’agost per a les empreses de la construcció i va proposar “un horari restringit al llarg de l’estiu per a no perjudicar les empreses que treballen amb maquinària pesant”. Un supòsit que no va ser acceptat per l’equip de govern.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?