General

La Mesa de Negociació vota en contra de les retallades del PP a l’Ajuntament

Logos dels sindicats
Logos dels sindicats

Tots els sindicats de l’Ajuntament de Benissa i els representants del grup polític Bloc, Psoe i Cibe, han votat en contra i el PSD, soci de govern del batle Juan baptista Roselló, s’ha abstingut, amb la qual cosa no han estat aprovades per la Mesa de Negociació les retallades proposades pel batle.

Les mesures són l’ampliació de la jornada laboral de 35 a 37,5 hores, incomplint així un pacte subscrit pel batle l’any 2003, la reducció del 30% de la jornada i el salari de part del personal interí, i l’eliminació a partir del mes de gener, dels complements de productivitat que percebien des de fa més de huit anys alguns funcionaris (tot i que el batle va reconèixer en la mesa que la majoria d’aquestes productivitats es pagaven com a salari fix) i la negativa d’anticipar la paga extraordinària de juny a gener. (tal com va a fer el Govern d’Extremadura governat pel Partit Popular).

Tot i comptar amb el dictamen desfavorable de la Mesa de Negociació, el Partit Popular portarà la proposta de retallades al ple extraordinari dels pressupostos, que pressumptament tindrà lloc el pròxim dijous 20 de desembre. Serà el plenari qui haurà de confirmar el vot desfavorable de la mesa o finalment aprovar les retallades.

Els sindicats han volgut expressar el seu agraïment als grups de l’oposició i insten al representant del PSD, perquè siga valent i canvie la seua “Abstenció” per un vot negatiu en el ple en què s’aprovaran els mateixos.

Els sindicats van a convocar una Assemblea General de tots els treballadors de l’Ajuntament, per al dimarts que ve, dia 18 de desembre a les 13.30h al Centre Cultural, per a informar-los i decidir les accions a prendre davant la falta d’acord.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?