General

La mare de Joel dóna les gràcies en una carta per l’ajuda rebuda de la gent de Benissa

Jessica Romero, de Ludai, juntament amb la família de Joel (a la dreta) i membres del Rotary
Jessica Romero, de Ludai, juntament amb la família de Joel (a la dreta) i membres del Rotary

El primer que volia dir és que moltes gràcies a tots els que han volgut ajudar a Joel.

El més important és que han cregut en la seua recuperació, perquè jo la creia, per la seua fortalesa i les seues ganes de viure, i el fet de sentir-me tan recolzada per tanta gent em donava més força per a lluitar per Joel.

La meua gran il·lusió haguera sigut que algun dia li haguera explicat que gràcies a molta gent ell s’havia posat millor i que ell mateix haguera donat les gràcies a tots. No ha pogut ser i em quede trista pel temps d’espera de més d’un any i mig perquè ens cridaren.

La meua gran alegria és haver tingut al meu costat un angelet com Joel i estic molt orgullosa de ser sa mare. Ho dic en present perquè per la meu part no se n’ha anat perquè el tinc en el meu cor i en els meus pensaments les 24h del dia.

Jo i la meua família us demanem que cadascun de vosaltres tinga una miqueta a Joel en el seu cor ja que ell estarà sempre amb nosaltres. Mai em cansaré de donar les gràcies a tots per haver volgut ajudar a Joel, per desgràcia no ha pogut ser però em queda el consol que aquests diners va a ajudar a altres xiquets que estan en la seua mateixa situació i que tant ens han ajudat a mi i a Joel.

Moltes gràcies a tots us tindré en el meu cor tota la meua vida. Estic molt orgullosa de ser de Benissa per la gent tan solidària que hi ha ací.
Volguera donar el meu suport a totes les famílies que estan passant pel mateix que jo o ho han passat, ja que estaré ací per qui ho necessite.

Moltes gràcies
Tots per Joel


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?