General

El Rotary Club donarà els diners de la campanya “Tots per Joel” a l’associació Ludai de Dénia

Logo Rotary Club
Logo Rotary Club

El Rotary Club Benissa-Teulada ha decidit lliurar els diners recaptats durant la campanya “Tots per Joel” a l’associació Ludai de Dénia. L’acte de lliurament dels 21.143, 90 euros es farà dijous que ve, dia 16, a les 17.30 a la seu de Ludai a Dénia C/ Sant Cristòfol, 18 baix.

Ludai és una associació que gestiona el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Primerenca (CDIAT) per a la comarca de la Marina Alta. Aquest centre, que oferia inicialment fisioteràpia i teràpia ocupacional durant l’any 2011, ha ampliat els seus serveis amb els de logopèdia, orientació familiar i teràpia cognitiva, prestant ajuda a uns 30 xiquets amb discapacitat, d’edats compreses entre 0 i 6 anys que acudeixen de tota la comarca. Els familiars de Joel han sigut membres fundadors de Ludai i el mateix Joel va ser atès en aquest centre durant molt de temps pels seus professionals.

Amb aquesta ajuda es pretén potenciar l’enorme treball desenvolupat per aquesta associació de pares i mares amb fills discapacitats.

Els membres del Rotary Club Benissa-Teulada van prendre aquesta decisió de forma unànime després d’estudiar les diferents propostes sorgides arran de la defunció de Joel.

L’objectiu del projecte TOTS PER JOEL, va ser aconseguir el finançament necessari per a un tractament de rehabilitació específic a través d’una fundació privada a Galícia. El projecte va començar a l’abril de l’any passat i la solidaritat dels veïns ha fet que en huit mesos es recaptaren 31.143,90 Euros. D’aquest import s’han hagut de tornar a la Fundació Rose, vinculada a la CAM, els 10.000 euros aportats per la mateixa ja que l’ajuda estava dirigida concretament al cas de Joel.

La resta d’aportacions són per transferències de particulars al compte solidari i a les contribucions dipositades en les vidrioles repartides pels pobles de Benissa i Teulada, així com les ajudes aportades per iniciatives i associacions com l’escola pública Pare Melchor, de Benissa, el Club d’Amistats Belgues de Llevant, el Grup de Teatre la Cultural de Benissa, la Caixa, la pintora Patricia Ropohl i l’associació d’atletisme de Benissa. Tots aquests grups s’han sumat a la decisió del Rotary Club de Benissa-Teulada en relació a la utilització dels fons recaptats, després de la defunció del xiquet.

Tant la família de Joel com el Rotary Club Benissa-Teulada volen agrair el suport de tots els veïns i associacions locals que han col·laborat, especialment a l’Associació de Mestresses de casa de Benissa, al periòdic alemany Costa Blanca Nachrichten i a l’emissora Radio Litoral, i molt especialment a l’Orquestra de Joves de la Província d’Alacant i en general als diferents mitjans de comunicació que es van fer ressò del projecte.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?