Societat

L’artista Patricia Ropohl lliura un xec a favor de la campanya “Tots per Joel”

Patricia Ropohl dona el xec a favor de la campanya "Tots per Joel"
Patricia Ropohl donant el xec

L’artista Patricia Ropohl va lliurar un xec per la quantitat de 165 € a favor de la campanya “Tots per Joel” a l’actual president del Rotary Club Benissa-Teulada, Jose María Vallés, en la junta mes recent del club. L’artista i el seu marit, Ecky Ropohl, que resideixen des de fa anys a Benissa, es van assabentar del desafortunat destí del xiquet de Benissa i van decidir, de forma espontània, donar a la seua disposició una part dels diners de les vendes de la seua ja finalitzada exposició a la casa de Cultura de Benissa.

El xiquet, de 6 anys, va emmalaltir quan tenia 18 mesos d’una meningitis, la qual cosa li va deixar greus conseqüències en la seua motricitat i danys al cervell. Per a la millora del seu estat de salut existeix un tractament específic de rehabilitació que ofereix una fundació del nord d’Espanya i que dura un any, i les despeses del qual no poden fer front la família de Joel. El Rotary Club Benissa-Teulada s’ha posat com a objectiu ajudar la família i mitjançant campanyes i donatius financen les despeses necessàries.

Amb el lliurament del xec, Jose María Vallés va dir el següent: “ Estem molt agraïts a Patricia per aquest suport, que demostra una vegada mes que també en temps de crisi les donacions per a tercers necessitats són possibles”.

Les següents accions per a fer augmentar el saldo del compte de donacions en la CAM de Benissa ja estan determinades. Els marits i mullers dels socis del Rotary Club prepararan superofertes en un estand al mercat de vell de Teulada el dia 27 de novembre. Després, el divendres dia 2 de desembre a les 20.15, se celebrarà un concert de cambra “Bach i més”, música del segle 17 i 18 a la casa de cultura de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?