General

La línia Benidorm-Dénia del Tram “es blinda” amb 3,7 milions

El Pont del Quisi,   construït el 1915
El Pont del Quisi, construït el 1915

La Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient ha inclòs als pressupostos de 2013 inversions per més de 3,7 milions d’euros en la Línia 9 del TRAM d’Alacant que uneix Benidorm i Dénia. Les actuacions previstes les executarà l’Ens Gestor de Transports i Ports (GTP) com a part d’un pla d’inversions previst per als pròxims anys.

L’objectiu d’Infraestructures és aconseguir que la Línia 9 es modernitze i mantinga el servei, tal com va anunciar recentment la Consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, Isabel Bonig, en una trobada amb batles dels pobles pels quals discorre aquesta línia. Des d’Infraestructures s’ha proposat per als pròxims anys l’execució d’un pla d’inversions que contempla la renovació de via, la incorporació de nou material mòbil i l’actualització del sistema de comunicacions i senyalització.

La finalitat de les actuacions previstes és mantindre l’explotació actual, garantint uns mínims de seguretat i qualitat, i aconseguir l’homologació amb la resta de la xarxa, permetent una integració total d’aquesta línia amb la resta de línies de la xarxa de FGV a Alacant. Les primeres actuacions previstes permetran escometre la renovació de via d’1,5 quilòmetres entre Benidorm i Disco-Benidorm i del tram Olla d’Altea-Calp.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda al diari ABC el 15 de gener de 2013.


Comentaris a la notícia

Xavi Ivars

Si no fóra perquè la Generalitat està destmantellant totalment l'Ens Gestor de Transports i Ports (GTP) potser m'ho creuria i tot...


Voleu deixar un comentari a la notícia?