General

La Creu Roja de Teulada organitza un curs gratuït d’Alemany per a aturats locals i de pobles veïns

Creu Roja (foto del flickr de sinsistema)
Creu Roja (foto del flickr de sinsistema)

María Vallés, Presidenta de l’Assemblea Local de Creu Roja de Teulada, i Hedy Klessinger, en representació del Deutscher Club Costa Blanca, informen de l’organització d’un curs gratuït d’Alemany, nivell d’iniciació, dirigit a persones aturades i impartit per persones voluntàries.

El curs serà de 20 hores de durada i es farà de l’11 de juliol al 26 de setembre, en horari de dimecres de 17.30 a 19.00, en la Ludoteca de Creu Roja, situada al carrer Maestro Mulet Borrell, 14 de Teulada. Les places són limitades i per a la inscripció es pot contactar al telèfon 96 574 09 16 en horari de 10.00 a 13.00 i per e-mail a teuladaalicante@cruzroja.es

Aquest curs és fruit de la col·laboració de les dues entitats per a realitzar accions destinades a fomentar la capacitació lingüística en idiomes comunitaris de les persones aturades, amb l’objectiu de millorar les seues oportunitats d’accés al mercat laboral a Espanya o a l’estranger.

El compromís, tant de Creu Roja Teulada com del Club Alemany Costa Blanca, en aquesta situació de crisi actual, és continuar treballant a millorar la situació d’aquelles persones mes vulnerables.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?