General

La Creu Roja de Teulada es troba pendent de signar un conveni amb la Regidoria de Sanitat de Benissa

La Creu Roja de Teulada, com totes les assemblees, és una entitat sense ànim de lucre però encara així arriba un punt en què “necessitem més ajuda perquè la situació no pot seguir com està”. Les declaracions són de Juan Luis Mora, el president de la Creu Roja de Teulada, i les va efectuar ahir al terme de la presentació de la nova ambulància assistencial amb què compta l’ONG i amb la qual es garanteix el servei sanitari d’urgències 24 hores al dia.

Les exigències de Mora s’efectuen pel fet que aquesta Creu Roja té un territori d’actuació molt gran (Teulada, el Poble Nou de Benitatxell, Benissa, Senija, Xaló, Llíber, Murla, Alcanalí, Parcent i Benigembla) però resulta que els únics ajuntaments que donen subvenció a l’assemblea són el de Teulada, “gairebé el 99%”, va dir Mora, i el de Benitatxell amb 3.000 euros anuals. Als termes municipals dels consistoris que donen subvenció es fan el 60% dels serveis però la dada més rellevant és que el restant 40% d’eixides es realitzen en pobles que no donen ni un sol euro a l’entitat humanitària.

D’aquesta manera, el president la Creu Roja de Teulada juntament amb el batle, José Císcar, van aprofitar l’ocasió per a “instar als municipis on es presta servei a col·laborar per a mantenir el servei” al mateix temps que Mora va fer una crida per a captar voluntaris ja que “els 70 que tenim no són suficients”.

Pendents d’un conveni

Mora va reprendre la polèmica que va protagonitzar recentment amb l’Ajuntament de Benissa al qual llavors va acusar de no prestar ajuda a l’ONG. “Ara estem pendents de signar un conveni amb la regidoria de Sanitat de Benissa per 6.000 euros anuals” encara que fins que arribe aquest moment “hem seguit sense rebre ni un euro d’aquest consistori”, va declarar el president de la Creu Roja teuladina.

No obstant això, des d’ahir l’ONG compta amb una nova ambulància assistencial que és en la pràctica una UVI mòbil.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?