General

La Comissió de Festes 2012 prepara “Un musical de Cine”

Presentació de "Un musical de cine"
Presentació de "Un musical de cine"

La comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2012 ha organitzat l’espectacle “Un musical de Cine” amb l’objectiu de recaptar fons per a les festes patronals de l’any que ve.

S’han preparat 7 representacions que es faran els dies 28, 29, 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre en diferents horaris a la sala d’actes del Centre Cultural. L’entrada costa 10 euros i es pot adquirir a través de qualsevol fester o cridant al 697 661 386.

S’han preparat 17 cançons de pel·lícules, on els festers es convertiran durant eixos dies en autèntics actors i actrius que sorprendran els assistents. Participen més de 100 persones, tant festers com persones que s’han prestat voluntàriament a col·laborar en aquest espectacle.

Segons han comentat el president de la Comissió, Juan Tent i una de les organitzadores de l’esdeveniment, Alicia Ginestar, la gent que assistisca es trobarà amb coreografies sorprenents i molt treballades ja que porten assajant des del mes d’agost. Per la seua banda, la regidora de Festes, Raquel Soliveres, els ha animat a seguir amb iniciatives com aquesta per a recaptar fons per a les festes d’una manera amena i divertida.

Més informació en la web de la comissió de festes: http://www.festerspurissimaxiqueta.org/2012/


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?