Festes

La Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2012 organitza la Summer Party

Dos festers de la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2012 i la regidora de Festes, Raquel Soliveres, presenten la Summer Party
Presentació de la Summer Party

Aquest matí s’ha presentat a la sala de plens de l’Ajuntament de Benissa, la Summer Party, amb Màxima FM, organitzada per la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2012 i amb la col·laboració de la Regidoria de Festes i Joventut de l’Ajuntament de Benissa.

La Festa tindrà lloc dissabte que ve, dia 6 d’agost, al pàrquing de l’escola Manuel Bru. A partir de les 19.00h, tots els que estiguen interessats a assistir, podran gaudir de més de 8 hores de festa, amb una discoteca mòbil de 30.000 W de so i 7.000 W d’il·luminació, amb els Dj Pablo Alemany i Toni Arribas, i amb la festa de l’escuma.

Totes les persones que tinguen ganes de passar una bona estona, podran adquirir, bé dels festers o a la mateixa finestreta, les entrades a 10 euros, la qual inclou consumició i guarda roba.

Finalment, tant Raquel Soliveres, regidora de Festes, com els dos membres de la comissió, han convidat a totes les persones a gaudir d’aquesta festa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?