General

La campanya Enamora’t comprant a Benissa ja té guanyadors

Guanyadors de la campanya de compres de Sant Valentí de l'ACEB
Guanyadors de la campanya de compres de Sant Valentí de l’ACEB

L’ACEB, en col·laboració d’AFIC-Creama. va culminar ahir una nova campanya de fidelització del comerç de Benissa. Va ser la campanya desplegada amb motiu del dia dels enamorats o Sant Valentí, en la qual per compres superiors a 10 euros en els comerços associats es participava en el sorteig per a repartir 5 premis consistents en una escapada romàntica i 4 sopars en restaurants associats a l’ACEB.

Mª José Giner ha sigut la guanyadora de l’escapada romàntica i els sopars per a dos han correspost a Mª Angeles Roselló en el Bon Gust-La Cultural, Raquel Ronda en Restaurant Casa Cantó, Luci Malonda a casa Eusebio i Juan Luis Gil en Pizzeria L’Orenga.

Després del sorteig en Ràdio Litoral, al qual va assistir el batle Juan Bautista Roselló acompanyant a la presidenta d’ACEB, Isabel Bou, van destacar que la campanya dels enamorats “va ser un èxit”.

D’aquesta manera destaquen “un alt grau de participació, tant des del punt de vista dels clients participants, com dels comerços col·laboradors”, “aquests positius resultats ens animen a continuar en la mateixa línia i a seguir posant en marxa aquest tipus d’iniciatives”, amb les quals “es vol premiar la confiança que dipositen els clients en els establiments de Benissa”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?