General

Ja no existeix la patrulla a les zones d’oci

Un altre dels aspectes que critiquen en el seu comunicat els tres sindicats de la policia local de Benissa és la vigilància dels carrers del municipi en què existeixen locals d’oci. Així, els membres del cos policial van assegurar que “a sobre de tot, la patrulla de reforç habilitada per a la vigilància nocturna de les zones d’oci els caps de setmana, i que havia controlat de forma excel·lent les molèsties sofertes pels ciutadans, ha estat retirada pel batle incomplint el compromís que havia adquirit”.

En aquest sentit, el batle Juan Bautista Roselló, va contestar que “jo no he ordenat que deixaren de treballar en la patrulla” i va criticar al mateix temps que “han estat ells els que s’han negat a treballar”.

La patrulla de vigilància de les zones d’oci del nucli urbà de Benissa va ser creada el passat 2004 davant el malestar i la indignació veïnal. Els veïns van arribar a reunir-se amb el batle per a mostrar-li la seua inquietud. Es van produir diferents gestos com la clausura d’algun dels locals si bé finalment han romàs tots oberts. No obstant, es va crear llavors la patrulla que ara els sindicats denuncien que ha estat eliminada.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?