General

Inauguren les obres de rehabilitació de les Escoles de Pedramala

Inauguració de les obres de rehabilitació de les Escoles de Pedramala
Inauguració de les obres

Dissabte passat, dia 26 de març, va tindre lloc la inauguració de les obres realitzades a les antigues escoles on van estudiar entre 1957 i 1973 els xiquets i xiquetes de les partides de Pedramala, Llenes, Quisi i la Fustera. El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, acompanyat d’alguns regidors i un nodrit grup de veïns de la zona, va ser l’encarregat d’inaugurar aquestes noves instal·lacions.

Les obres de reforma i adequació estructural parcial han tingut un pressupost de 112.464 euros, finançats pel Govern Central, i han consistit en una reforma total de l’edificació i en la substitució de la coberta de l’antiga casa de la mestra, mantenint el volum i les façanes originals per tractar-se d’un immoble catalogat al PGOU de Benissa.

Aquest edifici s’ha adequat per a tindre un ús social i serà un lloc de trobada i reunió per als veïns i veïnes de Pedramala, que durant l’acte d’inauguració van mostrar la seua satisfacció per haver recuperat un edifici emblemàtic de la partida i de gran valor sentimental per tots aquells que van estudiar allí.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?