General

Finalitzen les obres del Manuel Bru i organitzen una jornada de portes obertes

El delegat del Consell, José Ciscar; el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, i altres membres de la corporació, la comunitat educativa i l'AMPA durant la visita a les obres de l'escola Manuel Bru.
Visita a l'escola Manuel Bru

Aquest matí ha tingut lloc una jornada de portes obertes a l’escola Manuel Bru, les instal·lacions de la qual han sigut reformades per la Conselleria d’Educació. El delegat del Consell, José Ciscar, el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, la regidora d’Educació, Josefina Ivars, el director del centre, Manuel Juan i el director de l’AMPA, Raúl Martínez, juntament amb professors, mares i pares i personal no docent, han visitat el nou centre, les obres del qual han tingut un pressupost de quasi 4 milions d’euros.

Tot l’edifici gaudeix d’una gran lluminositat i s’han creat nous espais tant per a la zona administrativa com per a l’educativa. El centre està preparat per a albergar 6 mòduls d’infantil i 12 de primària. El menjador i la cuina també estan totalment renovats, així com les zones de biblioteca i sales d’usos múltiples.

Destaca el nou mòdul d’infantil, separat de l’edifici principal mitjançant una tanca de seguretat, però al mateix connectat a la zona de menjador. També la zona esportiva ha sigut renovada totalment, construint-se un nou gimnàs, un trinquet, i diferents pistes esportives.

Les instal·lacions rebran el mobiliari les setmanes vinents, per la qual cosa l’edifici estarà llest, sens dubte, per a albergar els alumnes el proper curs.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?