General

Fan la cloenda dels cursos de l’EPA, de Valencià i de l’Escola de Teatre

Divendres passat, dia 12 de juny, al pati de l’antic IES Josep Iborra, es va celebrar l’acte de cloenda dels cursos de l’Escola d’Adults, Agricultura, l’Escola de Teatre i de l’Oficina de Promoció i ús del Valencià, que va congregar a més de 300 persones, amb la intenció de recollir els seus certificats i diplomes i passar una estona agradable juntament amb els seus companys en els diferents cursos que s’han desenvolupat.

Enguany, l’escola d’adults ha matriculat a gairebé 300 alumnes, dels quals 153 han participat en cursos no reglats promoguts per la Regidoria d’Educació (idiomes, informàtica, cuina, balls, ioga, etc.) i 63 en cursos reglats (graduat escolar i prova d’accés a la universitat). També, un total de 69 persones han assistit als cursos promoguts per la Regidoria d’Agricultura (viticultura, enologia i “el teu hort”), a càrrec del regidor Miquel Cabrera, que juntament amb la regidora d’educació, Josefina Ivars, ha mostrat la seua satisfacció per la gran acollida que han tingut molts d’aquests cursos i han anunciat que ja s’estan preparant algunes novetats per al curs vinent.

Per altra banda, més de 65 persones han participat en els cursos de Valencià que ha organitzat per segon any consecutiu la Regidoria de Normalització Lingüística, a càrrec de Xavi Tro, dirigits a castellanoparlants, residents europeus i pares de xiquets escolaritzats. A més, també es va lliurar un diploma com a agraïment a les 4 parelles que han participat en el programa Voluntariat pel Valencià.

Finalment, també van celebrar la festa de cloenda els 15 alumnes de l’Escola de Teatre, depenent també del regidor de Cultura, Xavi Tro , i que va començar la seua marxa al mes d’octubre de 2008, amb un gran èxit d’acollida.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?