General

Es posa en marxa el projecte d’horts urbans amb 37 parcel·les adjudicades

L'hort urbà
L’hort urbà

El projecte d’horts urbans de Benissa ha agafat impuls en les últimes setmanes i ja hi ha 37 persones apuntades per a començar a treballar. Precisament aquesta setmana s’ha fet el sorteig de parcel·les i cada usuari ha conegut quin serà el trosset de terra que li correspon.

Les parcel·les estan situades al Camí Vell de Canor i tenen una superfície de 60 m2 cadascuna. Els usuaris d’aquestes parcel·les, a més, estan assistint a un curs d’agricultura ecològica que consta de classes teòriques i pràctiques i que és impartit per José Manuel Bisseto, enginyer d’Organizació Industrial, qui està encarregat, a més, de dirigir el projecte d’horts urbans.

El consistori s’ha encarregat de posar tanques al terreny i es farà responsable del proveïment d’aigua i d’un lloc per a guardar les ferramente agrícoles.

El batle, Juan Bautista Roselló, ha remarcat que aquest projecte té l’objectiu de recuperar i crear uns horts comunitaris ecològics d’ús públic per als ciutadans amb l’objectiu de revitalitzar una artèria agrícola i ambiental del municipi.

Els regidors Arturo Poquet i Paco Montagut a l'hort urbà
Els regidors Arturo Poquet i Paco Montagut a l’hort urbà

Aquesta iniciativa està dirigida a qualsevol col·lectiu, ja siguen joves, jubilats, dones, aturats, etc. , encara que no tinguen cap tipus d’experiència. Encara hi ha plaça lliures i només cal dirigir-se a l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) i presentar una instància sol·licitant ser usuari d’una parcel·la de l’hort urbà.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?