General

Es busquen a Benissa les restes de cinc brigadistes internacionals caiguts en la Guerra Civil

Tomba al cementeri de Benissa
Tomba al cementeri de Benissa

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) va traure a informació pública divendres passat l’inici d’expedient d’indagació i investigació, localització, delimitació, exhumació i estudi antropològic de Boleslaw Cugowski (Polònia), Giovanni Monego (Itàlia), Charles Ferrand (França), Jean Delucis (Itàlia) i Rudolf Heinisch (Àustria) que van morir entre els mesos de gener i març de 1938.

La Conselleria de Qualitat Democràtica, a través de la Direcció General de Cultura i Patrimoni, de la Conselleria de Cultura ha sol·licitat l’autorització de les actuacions arqueològiques previstes en el projecte.

L’execució del projecte serà duta a terme per Drakkar Consultors, SL. La proposta estarà exposada al públic durant 15 dies en el DOGV i el Boletín Oficial del Estado (BOE) a fi que els familiars de les víctimes i aquells que tinguen un interés, puguen personar-se en el procediment.

Les al·legacions, suggeriments o observacions efectuades podran ser remeses per escrit, per a la seua consideració, a la Direcció General de Qualitat Democràtica, Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern, a través de la seua bústia de correu electrònic calidaddemocratica@gva.es. Es farà constar el nom i cognoms i el DNI o NIE de qui pretenga personar-se en el procediment.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 17 d’octubre de 2020 a la web de eldiario.es


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?