General

Empresaris de Benissa participen en la Ruta del Vi d’Alacant

Imatge de la Ruta del Vi d'Alacant
Imatge de la Ruta del Vi d’Alacant

La Ruta del Vi d’Alacant vol ser una proposta enoturística alternativa i diferenciadora a la província. L’objectiu de la Ruta del Vi és impulsar turísticament les comarques de l’interior alacantí amb gran tradició vitivinícola, així com promocionar el turisme d’interior i el conjunt de monuments i recursos turístics que atresoren aquests municipis que compten, a més, amb una gastronomia típica que ofereix plats i productes autòctons propis.

Benissa és un dels municipis que representen aquesta ruta i diverses empreses turístiques s’han implicat en ella: Restaurant Casa Cantó, Hotel Casa del Maco i Hotel La Madrugada. Totes elles disposen de l’acreditació i distintiu corresponent atorgat per la pròpia RVA.

El vi representa en la cultura i en la tradició provincial alacantina un gran segell d’identitat i un element econòmic de singular importància, diferenciador d’altres comunitats.

Es pretén que l’enoturista se submergisca en un fascinant viatge que uneix dues comarques: el Vinalopó (l’Alguenya, Monòver, Novelda, Petrer, el Pinós, Salines, Villena i Elx) al sud i la Marina Alta i Baixa (Alcalalí, Benissa, Senija, Llíber, Benigembla, Parcent, Castell de Castells, Murla, Parcent, Xaló i Alfàs del Pi) al nord, ambdues diferenciades però unides per un mateix símbol, el raïm.

En cadascun dels municipis l’enoturista podrà gaudir de les seua gent, monuments, costums, artesania i productes agroalimentaris autòctons de gran reconegut prestigi.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?