General

Els residents estrangers de Benissa visiten el centre històric en una ruta cultural i històrica

Els grup de residents estrangers que va fer la visita guiada
Els grup de residents estrangers que va fer la visita guiada

Un grup de residents estrangers ha gaudit aquesta setmana d’una ruta cultural pel centre urbà de Benissa, gràcies a una iniciativa de la Regidoria de Residents Estrangers, a càrrec del regidor Jorge Ivars, i en la qual han col·laborat les regidories de Cultura i Turisme.

L’activitat, totalment gratuïta, els va permetre conèixer de primera mà la cultura i història de Benissa, visitant els principals monuments i edificis històrics del municipi: plaça de l’Ajuntament, Casa de Pere Bigot, Llotja de Contractació, Estàtua del Riberer, Casa Abargues, Casa de Juan Vives, Església i Convent. Cal agrair la col·laboració del rector, Domingo Sabater i del Guardià del Convent, Jordi Escrivà, que gustosament han participat en aquesta visita.

Per a la setmana vinent, concretament el dimecres dia 28 de març, s’ha programat una nova ruta cultural per Benissa. Tots els residents estrangers interessats a realitzar-la hauran de posar-se en contacte amb l’Oficina de Residents mitjançant l’email oficinafustera@ayto-benissa.es o cridant al 96 649 85 37.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?