General

Els guanyadors de la campanya de nadal recullen els premis

Els guanyadors dels premis sortejats en la campanya de Nadal organitzada per l’Associació de comerciants en col·laboració amb la Regidoria d’ocupació, foment i promoció econòmica de l’Ajuntament de Benissa-Afic, van recollir els xecs regals per a canviar-los en els establiments associats durant aquests dies 4 i 5 de gener.

S’han repartit 10 premis de 150 euros que han correspost a Ángela Devesa, María Carrió, Isabel Bou, Nati Ribes, Luisa Bertomeu, Cristina Bouers, Luisa Torres, Ma. Ángeles Ruiz, Josefa Gallar i Josefa Escortell. També s’han repartit tres premis de 500 euros que han estat guanyats per Ma Amparo Ivars, Ana Crespo i Bruno Castellans.

Segons han comentat la regidora de Comerç, Raquel Soliveres i el president de l’Associació de Comerciants, José Luís Armengol, aquest any s’han doblegat les vendes ja que s’ha doblegat el nombre de paperetes participants en el sorteig. El fet que s’haja incrementat el nombre de premis ha influït que la gent s’animés a fer les seues compres a Benissa, on hi ha una gran varietat de comerços.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?