General

El servei de salvament de la costa de Benissa s’inicia aquest cap de setmana

El servei de salvament a la Cala de La Fustera
El servei de salvament a la Cala de La Fustera

Aquest dissabte 15 de juny i fins al diumenge 15 de setembre les cales de Benissa comptaran amb servei de vigilància de manera ininterrompuda des de les 10h fins les 20h cada dia de la setmana.

A més a més, l’empresa concessionària, SVS, realitzarà 6 dies més addicionals. Dos d’aquests dies van ser utilitzats el passat cap de setmana, 8 i 9 de juny, i la resta s’utilitzaran els dos últims caps de setmana de setembre.

Així mateix, el servei de vigilància, en especial el servei de la cala La Fustera, comptarà amb una cadira amfíbia per a oferir a les persones amb mobilitat reduïda poder banyar-se a la platja. Aquest servei estarà disponible cada dia de la setmana des de les 10h fins les 14h.

La platja de La Fustera, a més, ha rebut algunes millores de condicionament com són les dos rampes que donen accés a la zona del berenador o la nova senyalització dels pàrquings amb places de minusvàlids i una placa informativa en la rotonda de la platja. Tanmateix, els lavabos de La Fustera han sigut reformats pel xiringuito Mandala, com a part de la renovació de la seua concessió.

Amb aquests serveis i les millores en les instal·lacions de la cala, des de l’Ajuntament es dóna per inaugurada la temporada estiuenca en la costa de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?