General

Presenten la cadira amfíbia i fan un simulacre de salvament a la platja de la Fustera

Presentació de la cadira amfíbia a la FusteraLa regidora de Sanitat, Gloria Ivars i el regidor de Medi ambient, Arturo Poquet, es van desplaçar ahir a la platja de la Fustera per a presentar el servei de “cadira amfíbia”, que permetrà que les persones minusvàlides o amb mobilitat reduïda gaudisquen d’un bany, gràcies a l’ajuda dels voluntaris de la Creu Roja.

Aquest servei es va posar en marxa l’any passat amb un notable èxit i per això aquest estiu s’ha ampliat durant més temps i a més s’ha completat amb un servei de crosses que també podran ser utilitzades per les persones que les necessiten per a desplaçar-se per l’arena de la platja.

El servei estarà operatiu fins a setembre amb els següents horaris: a juny i la primera quinzena de setembre, els dimarts, dimecres i dijous de 10.00h a 14.00h i durant els mesos de juliol i agost, de dimarts a dissabte, de 10.00h a 14.00h. Els interessats hauran de dirigir-se al punt de socorrisme situat a l’esplanada de la platja i el personal de la Creu Roja els ajudarà a col·locar-se en la cadira amfíbia, traslladar-los fins a la platja i acompanyar-los durant el bany, que tindrà una durada d’uns 20 minutos.

Cal recordar que la platja de la Fustera disposa d’aparcaments per a minusvàlids, zona d’ombra en el punt de socorrisme on poder deixar cadires de rodes o crosses, condícies adaptades i rampes i passarel·les d’accés a la platja. Tot això, preparat perquè la persones amb mobilitat reduïda puguen gaudir d’aquesta platja amb totes les facilitats possibles.

Simulacre de salvament

D’altra banda, la Creu Roja de Calp també va realitzar ahir pel matí un simulacre de rescat i un altre de salvament amb reanimació cardiorespiratòria. Per això es va mobilitzar la policia local, una ambulància i efectiu de la Creu Roja. Els dos regidors presents van poder comprovar “in situ” que realment està tot preparat per a aquest tipus d’emergències.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?