General

La platja de la Fustera ofereix el servei de cadira amfíbia per a persones amb mobilitat reduïda

Presentació de la cadira amfíbia a la platja de La Fustera
Presentació de la cadira amfíbia

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i el coordinador de la Creu Roja, Alex Moro, van presentar ahir la “cadira amfíbia” que s’ha instal·lat a la Platja de La Fustera de Benissa, un servei que permetrà que les persones minusvàlides o amb mobilitat reduïda gaudisquen d’un bany, gràcies a l’ajuda dels voluntaris de la Creu Roja.

El servei estarà operatiu durant els mesos de juliol i agost de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00. Els interessats hauran de dirigir-se al lloc de socorrisme situat a l’esplanada de la platja i el personal de la Creu Roja els ajudarà a col·locar-se en la cadira amfíbia, traslladar-los fins la platja i acompanyar-los durant el bany, que tindrà una durada d’uns 20 minutos.

A la presentació també van acudir la regidora de Sanitat, Gloria Ivars i el regidor de Medi Ambient, Arturo Poquet, els quals es van interessar per aquest servei, que és la primera vegada que ofereix Benissa.

Cal recordar que la platja de la Fustera disposa d’aparcaments per a minusvàlids, zona d’ombra en el lloc de socorrisme on poder deixar cadires de rodes o crosses, lavabos adaptats i rampes i passarel·les d’accés a la platja. Tot això, preparat perquè la persones amb mobilitat reduïda puguen gaudir d’aquesta platja amb totes les facilitats possibles.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?