General

El Servei d’Aigües farà treballs de millora a la zona turística

La Regidoria de Cicle Hídric durà a terme uns treballs a la xarxa general de distribució d’aigua potable que proveeix la zona turística de Benissa, els propers dies 15 i 16 de març, amb la finalitat de millorar la qualitat i regularitat del servei bàsic que és l’aigua potable. Els treballs es realitzaran en horari nocturn, amb la finalitat que les hores d’interrupció del servei d’aigua causen les mínimes molèsties als usuaris.

En concret s’instal·laran i canviaran vàlvules de tall i es realitzaran tasques de neteja i desinfecció del dipòsit regulador de Benimarco. Els treballs seran efectuats pel personal del servei municipal, i comptaran amb l’ajuda externa d’un lampista i maquinària per a l’excavació on se situa una de les vàlvules a instal·lar.

El cost previst de l’actuació està valorat en 9.033,75 euros, dels quals 4.900,08 euros corresponen a les vàlvules de tall. El Servei Municipal d’Aigües Potables està instal·lant vàlvules de tall AMRI, model Isoria del sistema papallona, per a calibres superiors a 100 mm. Aquestes vàlvules ofereixen una seguretat de funcionament i durabilitat, que fan que el servei d’aigua siga de qualitat.

Segons ha comentat el regidor de Cicle Hídric, José María Serna, “aquest tall extraordinari està motivat per la necessitat de realitzar treballs de manteniment i millora en les instal·lacions generals de distribució de la zona turística de Benissa. Això repercutirà, sens dubte, en la millora del servei per a tots els ciutadans que viuen a les urbanitzacions”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?