General

El secretari d’Estat de Foment destaca que el tren de la costa i la variant de Benissa “estan incloses en la llista de prioritats”

Presentació de Lex Forum a Dénia
Presentació de Lex Forum a Dénia

El Tren de la Costa, que ha d’unir València i Alacant amb parada a la Marina Alta, i la variant de Benissa “formen part de la llista de prioritats del Govern d’Espanya”. Encara que no ha especificat data, el secretari d’Estat de Foment, Rafael Catalá, ha comentat que ambdues infraestructures “són prioritàries i estan identificades “pel Ministeri”, durant la conferència que ha impartit al Centre Social de Dénia, convidat per Lex Forum.

El president d’aquesta escola jurídica va presentar un acte en el qual també va estar acompanyat de la batllessa de Dénia, Ana Kringe, i de la consellera d’Infraestructures, Isabel Bonig. Diferents batles i empresaris van acudir a una cita que es va perllongar durant més d’una hora i en la qual Català va explicar en grans línies tot el que implica el corredor mediterrani i la seua importància quantitativa i qualitativa per al conjunt d’Espanya i per a les quatre comunitats que es veuran beneficiades: Catalunya, el País Valencià, Andalusia i Murcia. Pel que fa a la via ampla que ha enllaçar Gandia, Oliva i Dénia, va reconèixer que els 100.000 euros inclosos als Pressupostos Generals de l’Estat per a l’estudi del projecte no és una gran quantitat, però “constata el compromís polític i tècnic” del govern. “Tardarà el que tarde, que tant de bo siga poc”, va desitjar Catalá.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?