General

El PSPV s’uneix a la demanda feta pels pares i sol·licita un pediatra

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 9 de setembre de 2009:

El PSPV de Benissa ha decidit sumar-se a la campanya de recollida de signatures empresa per pares i mares del poble en demanda d’un pediatra.

Segons la regidora socialista, María Dolores Luna, el PSPV presentarà en el ple de hui una moció sol·licitant que es complisca la llei i es cobrisca la plaça de pediatria del centre de salut del municipi per un metge amb aquesta especialitat.
Luna va deixar clar que el seu suport a aquesta reivindicació dels pares. No té res en contra dels professionals, però consideren que la salut és molt important i no es pot jugar amb ella.

La regidora va recordar que el centre de salut de Benissa fa més de 20 anys que està en funcionament i fins ara ha comptat amb un especialista en pediatria, un lloc que ha sigut cobert per un metge de família, va denunciar Luna, des que l’empresa Marina Salud es va encarregar de la gestió sanitària a la comarca.

La campanya de recollida de signatures en demanda d’un pediatra per a Benissa va arrencar a la fi d’agost. Una iniciativa que ha aconseguit recaptar el suport d’un gran nombre de ciutadans, segons va dir la regidora socialista, i que des del PSPV esperen amb la seua moció aconseguisca el recolzament de tots els grups polítics.

La moció, si s’aprova, serà remesa tant a la Conselleria de Sanitat com a l’empresa Marina Salud.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?