General

El PSPV de Calp demana que el ple es pronuncie per a exigir la variant de Benissa

L'estat actual de la variant de Benissa en l'encreuament amb la carretera de Senija
L’estat actual de la variant

El grup municipal del PSPV-PSOE a Calp ha presentat una moció perquè el ple de l’ajuntament inste el Govern Central perquè es reprenguen les obres de la variant de la carretera N-332 a Benissa, una obra important també per a facilitar els desplaçaments dels calpins en direcció cap a València. En concret, els socialistes reclamen que es consigne la quantitat necessària als Pressupostos Generals de l’Estat per a 2013, després de comprovar que encara que aquests contemplen una partida per a l’execució d’aquesta obra, no té dotació econòmica.

Els socialistes reclamen en la seua proposta de resolució que els pressupostos es modifiquen al seu pas pel Senat “dotant la partida corresponent en la quantia suficient per al reinici de les obres de la variant l’any 2013”.

Els treballs per a traure la N-332 del centre urbà de Benissa porten ja més de tres anys paralitzats, des que va entrar en concurs de creditors l’adjudicatària, Begar Construccioens y Contratas, S. L, en 2009, un any després de començar les obres.

Els pressupostos per a l’any que ve han deixat sense fons un projecte pressupostat en el seu moment en 20 milions d’euros. Mentre, els veïns de la comarca, i especialment els de Benissa, segueixen patint els continus embusos.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?