General

500 persones es manifesten a Benissa per exigir la represa de les obres de la variant

La manifestació per la variant eixint de la plaça del Portal
La manifestació eixint de la plaça del Portal

Prop de 500 persones es van manifestar dissabte passat a Benissa, per reivindicar la represa de les obres de la variant a la N-332, que porten paralitzades més d’un any. Van acudir els membres de la corporació municipal, amb els batles encapçalant la manifestació, el de Benissa, Juan Bautista Roselló, el de Calp, Dénia, Teulada-Moraira, Senija, Poble Nou i Alcanalí. També van acudir alguns diputats autonòmics com el benisser David Serra.

Lectura dels parlaments en la manifestació per la variant
Lectura dels parlaments

La manifestació va eixir des de la plaça del Portal i va seguir pel carrer València, carrer Pare Andrés, plaça Rei Jaume I, Carrer Fra Maseo Company i plaça del Rector Salvador Fuster. En aquesta última plaça, es va situar una pancarta amb un comptador diari del nombre de dies que transcorreran des de la manifestació fins l’inici efectiu de les obres, amb el compromís de realitzar concentracions en aquest mateix lloc si aquesta xifra arriba a cent. El lema de la pancarta va ser “DEMANEM LA VARIANT JA, SENSE MÉS DEMORES, al Ministeri de Foment del Govern d’Espanya”.

Des de l’Ajuntament de Benissa, es van repartir samarretes i xiulets i la Colla de Xirimiters de Calp va alegrar la marxa. Alguns ciutadans van llegir un manifest: el representant dels Empresaris de la Construcció, el president de l’Associació de Jubilats, la presidenta de la Mestresses, el president de l’Associació dels Veïns de la Zona Costanera, el capità de la Unió Esportiva Benissa, un artista plàstic i dos xiquets de les escoles públiques.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?