General

El PSPV de Benissa proposa solucions al caos de trànsit

Travessia de la N332 al seu pas per Benissa
Travessia de la N332 al seu pas per Benissa

El líder dels socialistes de Benissa, Vicente Cabrera, alerta dels problemes en el trànsit rodat que pateix el municipi i proposa una solució a curt termini per a millorar la circulació de vehicles en hores punta.

Cabrera adverteix que existeixen tres artèries claus dins del centre urbà, com són l’avinguda del País Valencià, la futura Ronda Nord i l’avinguda de l’Alcúdia, que per diferents causes es troben col·lapsades i sobre les quals el portaveu socialista suggereix actuar de forma immediata.

El regidor Cabrera recorda que la Ronda Nord, és un vial previst en el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) que donada la situació econòmica actual és impossible d’executar, un projecte, explica el líder socialista, que no pot dur-se a terme almenys en un termini de 10 anys.

Això implica que a dia de hui i fins que arribe el dia en què Benissa compte amb la necessària ronda nord, un gran nombre de veïns pateixen els col·lapses i el caos circulatori que es produeix a les hores d’entrada i eixida de les escoles Pare Melchor i Colorins, situats a la zona.

Davant d’aquesta situació el regidor i portaveu socialista de Benissa planteja com a solució perllongar un vial ja existent fins la Costera del Povil, que servisca per descongestionar el trànsit en determinades hores.

L’altre punt negre pe que fa a la circulació de vehicles pel centre urbà està al carrer Calp, segons apunta el líder dels socialistes, afectant especialment els conductors que circulen per l’avinguda de l’Alcúdia. Cabrera recorda que el carrer Calp s’inclou en una unitat d’execució pendent de realitzar-se des de fa molt temps.

Com tampoc s’ha dut a terme el futur vial del Pou d’Avall, indica Cabrera, tots els vehicles que circulen per l’avinguda de l’Alcúdia acaben confluint a l’avinguda del País Valencià, ocasionant novament embusos i problemes de trànsit.

Un caos circulatori que és evident per a tot aquell conductor que ha de travessar la localitat, i que està obligat a recórrer l’avinguda del País Valencià, i front al qual el líder del PSPV planteja una solució provisional, fins que es puguen executar els vials prevists al Pla General.

Una solució que passa per construir tres corredors independents que donen altres possibilitats per entrar i eixir de la localitat de Benissa i així evitar els actuals col·lapses de trànsit.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?