General

El PSPV de Benissa acusa el batle de crear alarma social

Detall del PAI de BeniverDe res li ha servit al batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, ser el primer a valorar la recent sentència del Tribunal Superior de Justícia que anul·la l’adjudicació de la urbanització del sector Beniver a una empresa local. Roselló pretenia avançar-se a les valoracions de l’oposició i així “frenar la possible alarma social que amb les seues declaracions podien crear socialistes i independents”.

Però ahir va eixir a la palestra el líder del PSPV-PSOE, Vicent Cabrera, que va considerar que “el batle es va avançar massa i ha sigut Roselló el que ha creat una alarma”. Cabrera va recordar que el batle “ha sigut l’únic” que ha assenyalat que les cases de Beniver perillen.

“El batle  s’està posant les benes abans de veure la ferida” assegura Cabrera, que lamenta l’actuació del batle, una fet al qual, d’altra banda “ja ens té acostumats”.

A les seues declaracions, va apuntar el líder dels socialistes de Benissa, Roselló va assegurar que l’Ajuntament anava a recórrer la sentència i fins i tot va insinuar que l’empresari que va recórrer l’adjudicació de la urbanització de Beniver “està en connivència amb els grups de l’oposició”, una cosa al que el líder del PSPV local va respondre que “no es poden dir tantes ximpleries i tantes mentides en tan poc de temps”.

En primer lloc, va assegurar Cabrera, “la sentència és ferma i no es pot recórrer” i per una altra, va comentar el regidor “el batle ha de saber que qualsevol persona, gràcies al sistema democràtic en què vivim, pot recórrer tota aquella decisió política que considere”.

Cabrera va assenyalar que les desqualificacions emeses pel batle contra l’oposició, qualificant al PSPV i al CIBE-Bloc, de manipuladors “no tenen cap sentit”. És més, el portaveu dels socialistes va assenyalar que aquesta forma de fer política del PP, “aquest estil bròfec”, va aclarir “és impropi d’una autoritat de Benissa”. Una fórmula, la dels populars, va apuntar Cabrera, que passa “per tirar sempre les culpes damunt dels altres per a excusar-se”.

Aquesta és la valoració política que van realitzar des del PSPV de Benissa respecte a la sentència sobre el sector Beniver i les declaracions del batle. Però, a més, la sentència del TSJ, va apuntar Cabrera, també ha de ser valorada tècnicament.

En aquest sentit el regidor del grup socialista va remarcar que “no té sentit recórrer”, ja que la sentència és ferma i tan sols cap recurs de cassació, una cosa que “no és viable”.

El portaveu socialista va manifestar que les conseqüències de la sentència són limitades o d’abast reduït. Tot i així, per a Cabrera, el la que hauria d’haver fet Roselló, en lloc de convocar els mitjans de comunicació, era “reunir una Junta de Portaveus i analitzar conjuntament la sentència i prendre una decisió consensuada per evitar que aquesta sentència del TSJ arribe a ser un problema i acabe generant incertesa entre els propietaris de parcel·les o cases del sector Beniver”, va concloure Cabrera.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?