General

El PSOE de Benissa denuncia el col·lapse del centre de salut

El PSOE de Benissa va denunciar ahir la “lamentable situació” en què es troba el centre de salut del poble “quant a personal sanitari i mitjans”. Ni en un ni altre capítol s’ha incrementat la dotació en 10 anys, segons els socialistes.

En el comunicat es recorda que des del dia de la inauguració del centre “només s’ha incrementat el personal de reforç, sense cap estabilitat laboral”, i en aquest període el poble de Benissa s’ha duplicat. Això ha comportat que en l’actualitat “per a demanar cita amb el metge es necessiten diversos dies”. “Igualment difícil resulta demanar cita telefònicament, perquè el personal administratiu del centre de salut ha d’atendre al mateix temps les sol·licituds que es realitzen personalment en el centre i les tasques administratives pròpies del centre de salut”, assenyala el PSOE.

Així mateix, els socialistes lamenten el col·lapse del servei d’Urgències, on “les atencions que es realitzen per les vesprades i els caps de setmana, avui dia s’han convertit en atencions ordinàries, ja que els ciutadans, davant la impossibilitat de ser atesos pel seu metge de capçalera el mateix dia, o en un termini raonable, acudeixen a urgències”.

Trasllat de serveis

Per altra banda, el PSOE recorda que el centre manca de consulta de psiquiatria, que s’ha traslladat a Calp en un “clar perjudici per a tots els ciutadans de Benissa”.

Finalment, lamenten que el poble manque de servei d’urgències 24 hores, ja que el SAMU instal·lat a Benissa dóna servei a tot el sud de la comarca.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?