General

El Pla d’Acció Litoral promou la construcció de nous camps de golf a Benissa

El grup CIBE-Bloc va denunciar la “irresponsabilitat del PP i especialment del batle Juan Bautista Roselló i de la regidora d’urbanisme Pepa del Valle per no presentar al·legacions al Pla d’Acció Territorial del Litoral de la Comunitat Valenciana”. Un pla que segons el parer dels nacionalistes “perjudica Benissa d’una manera molt greu ja que no compta amb els valors patrimonials del municipi, ni del nucli antic declarat BIC, ni amb els valors paisatgístics i agrícoles de la zona”.

A pesar d’això, els regidors del PP, pensen que Benissa és un bon lloc on “pegar la pilotada urbanística i permetre actuacions desastroses com el macroprojecte que volia portar a terme el PP a les partides de la Ràpita, Benimarraig, Binyent, Lleus i El Bombí”.

Per al Cibe-Bloc, el Pla d’Acció del Litoral està promogut per “un dels més feroços destructors dels pobles i les comarques valencianes, és a dir el conseller Blasco”.

En aquest sentit els nacionalistes van destacar que si contínua governant el Partit Popular a Benissa i a la resta de la comunitat el macroprojecte dels camps de golf i els prop de 5.000 habitatges “serà una realitat i una molt dolenta notícia per al futur del poble que havia apostat per la sostenibilitat”. A més, el CIBE-Bloc va denunciar que “cap dels nostres governants coneix el pla que preveu Blasco al litoral de la comunitat ja que segur que no l’han arribat a llegir”.

Enllaços d’interés:
Pla d’Acció Litoral de la Comunitat Valenciana


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?