General

El parc Dolors Piera ampliarà els seus gronxadors i s’obri la zona de Pinada de Selva

El regidor de Medi ambient, José María Serna, vol explicar a l’opinió pública les últimes actuacions realitzades al Parc Dolors Piera del municipi. Durant el mes de gener s’han dut a terme alguns canvis en alguns gronxadors existents ja que presentaven una sèrie de deficiències. En una primera fase, que és la que s’ha realitzat fins ara, s’han substituït un doble tobogà i una sèrie de gronxadors, per un altre tobogà més xicotets i altres gronxadors més actuals. En els pròxims dies es realitzarà la 2a i última fase, ampliant el nombre de gronxadors, afegint en concret, una torre tobogà i un gronxador doble per a xiquets més majors, amb el que el Parc Dolores Piera es veurà completat de manera adequada per a xiquets de totes l’edats.

Segons Serna, les crítiques que es puguen abocar sobre aquest tema no tenen sentit ja que l’actuació no està acabada. S’ha decidit realitzar en dues fases perquè la interrupció del joc dels xiquets siga la menor possible, a la qual cosa s’ha afegit un retard per part de l’empresa subministradora que, si no hi ha cap inconvenient, proporcionarà els aparells que falten en els propers dies.

A més, el regidor ha volgut avançar a tots els ciutadans la bona notícia que no nomésel Parc Dolores Piera s’ha renovat, sinó que la Regidoria de Medi ambient està ultimant el nou parc de la Pinada de Selva, un espai de 180 m2, en el qual es va a instal·lar una zona-parc biosaludable amb aparells de gimnàstica i una altra zona de parc infantil. Està previst que els benissers puguen gaudir d’aquest nou espai a partir de mitjans de març.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?