General

El Fòrum de Reiniciem Benissa decidirà el seu vot als pressupostos

Cartell del 9è Fòrum de Reiniciem Benissa
Cartell del 9è Fòrum de Reiniciem Benissa

Reiniciem Benissa convoca per al proper dilluns 8 de febrer el seu IXè Fòrum Ciutadà a les 19.30h a l’Arxiu Municipal per a decidir quin ha de ser el seu posicionament davant els pressupostos.

En aquest novè fòrum la regidora i els regidors de l’agrupació analitzaran els pressupostos que ha presentat l’equip de govern i explicaran totes les esmenes que han presentat per a millorar-los.

El vot de la plataforma ciutadana Reiniciem Benissa no estarà condicionat pels comunicats de premsa d’altres formacions polítiques que han aparegut durant els darrers dies. Segons indiquen, la posició del vot de Reiniciem Benissa serà la que decidirà la ciutadania en aquest novè fòrum. Reiniciem Benissa té molt clar que ni les decisions adoptades per la resta de partits ni la feina feta són condicionants del seu vot. Ha de ser el Fòrum qui, amb tota la informació, determine la seua postura.

En el plenari ordinari del 9 de febrer Reiniciem Benissa presentarà dues mocions relacionades amb la Línia 9 TRAM.

En la primera d’elles s’instarà l’Ajuntament que aprofitant les obres de condicionament de les infrastructures i la renovació de les vies, sol·licite a la FGV-TRAM la construcció d’un pas sota nivell en la via de la Línia 9 al seu pas per Les Albes i Llenes i així facilitar la mobilitat del veïnat.

La segona moció insta a l’Ajuntament a realitzar un estudi sobre la viabilitat de la construcció d’un passeig peatonal/carril-bici a la carretera CV-7470 en el tram que comprèn des del Pla de Bonaire fins l’Estació del tren. La construcció d’aquest passeig permetria una millor integració de l’estació amb el nucli urbà i, també, la creació d’un nou espai d’oci.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?