General

El fiscal demana 9 anys d’inhabilitació per a l’exdiputat David Serra

David Serra
David Serra

La Fiscalia Anticorrupció sol·licita una pena de nou anys d’inhabilitació per a ocupació o càrrec públic per a l’exdiputat popular David Serra, i entre set i nou pels exconsellers Alicia de Miguel, Luis Rosado i Manuel Cervera, imputats en la peça 5 del cas Gürtel, relativa a contractacions entre el Consell, l’empresa dirigida per Álvaro Pérez el Bigotes i altres societats del Grup Correa.

El ministeri públic ha presentat aquest divendres el seu escrit de qualificació provisional -al que ha tingut accés Europa Press-, l’últim dia atorgat pel jutge instructor del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) per a fer-ho. Inicialment, el termini acabava fa dos setmanes, però es va prorrogar a petició del fiscal. En total, en aquesta peça, que es va donar per conclosa el passat mes de juliol, hi ha 27 persones processades, a les quals el jutge instructor atribueix presumptes delictes de prevaricació, tràfic influencies, falsedat, malversació i frau.

Entre ells, es troba Serra, pel qual el fiscal demana nou anys d’inhabilitació per diverses contractacions de l’Open de Tennis quan era secretari autonòmic d’Esports. Així mateix, per a De Miguel sol·licita uns altres nou anys d’inhabilitació per contractacions en la seua etapa en Benestar Social; per a Cervera huit anys i per a Rosado set per contractes relacionats amb l’Hospital Clínic en les seues diferents etapes en Sanitat.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 26 de setembre de 2014 al diari LA VOZ DE GALICIA.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?