General

El Festaborigen aconsegueix finançar-se amb Verkami

Cartell del Festaborigen 2012
Cartell del Festaborigen 2012

La campanya per l’autofinançament del Festaborigen de l’Assemblea de Joves de Benisa esdevé un èxit, en haver aconseguit els 1200 € necessaris per poder dur-lo a terme mitjançant la web de micromecenatge Verkami. Per això l’Assemblea de Joves de Benissa, agreix a tots aquells que han col·laborat i han donat la seua ajuda per poder fer possible el Festaborigen 2012.

Tot i la manca de suport econòmic instuticional, i gràcies a aquesta eina els joves del poble podran seguir fent el seu festival de música lliure i en Valencià que enguany arriba a la seua 4a edició.

L’Assemblea de Joves de Benissa es defineix com una associació juvenil formada per una quinzena de joves del poble amb unes inquietuds en comú: la cultura, la convivència, el poble de Benissa, i el fet de poder viure en una societat més justa. Sent per nombre d’activitats i iniciatives una de les associacions benisseres més actives, i que enguany complirà 7 anys de la seua existència.

Els joves creuen que és una de les cites més importants que té Benissa després de les festes patronals i de Moros i Cristians, ja que -per exemple- a la seua última edició van passar vora 3000 persones pel festival, persones que van passar el cap de setmana a Benissa amb el que això comporta per a l’economia i el turisme local.

En definitiva per aquells que han col·laborat al Verkami, segons la seua col·laboració, tindran unes recompenses com: Entrades per al festival, Vídeo-Menció de la “Uela”, got del festival, samarretes, i fins i tot la possibilitat que grups o dj’s del festival vagen a tocar a sa casa (la seua festa).

Finalment des de l’organització animen a vindre al festival a tots els benissers i gent de la comarca, que serà el dissabte 21 de juliol al Camp de Futbol 7.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?