General

El diumenge passat va tindre lloc l’excursió al Molí del Quisi

Diumenge passat, 13 de novembre, va tindre lloc l’excursió al Molí d’Aigua del Quisi, una activitat organitzada per la Regidoria de Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Benissa.

Tot i el mal oratge, a l’excursió van acudir vint persones que pogueren comprovar, guiats per Antoni Banyuls, l’estat en què ha quedat l’edifici després de la primera fase de restauració comesa recentment. Així mateix, els assistents van recórrer diferents espais i elements emblemàtics del poble fins arribar al molí, elements que formen part d’una Ruta de l’Aprofitament de l’Aigua, com són el Pou d’Avall, amb el llavador i font de les Maruques; Santa Anna, amb l’ermita i el llavador; el riurau de les Valleses i el pont del Quisi. La tornada al poble es va fer per la coneguda partida de Serrallonga.

Xavi Tro, Regidor de Patrimoni Històric, ha expressat la seua voluntat per tornar a repetir aquesta excursió en una altra ocasió l’any que ve, donada la l’expectativa que havia originat però les causes atmosfèriques van impedir finalment una major assistència de públic, i ha mostrat el seu agraïment a Toni Banyuls i a les persones que s’animaren a participar en l’activitat. De la mateixa manera, ha recalcat la petició que ha fet el grup municipal del CIBE-Bloc, per destinar una nova ajuda del Pla Estatal d’Inversió Local per continuar intervenint en aquest excepcional i valuós molí del segle XV.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?